BERGENWERKT.EU Facility makelaar is uw facilitaire partner in ontzorging. Wij zijn de schakel tussen eindklant en uitvoeringspartner(s).

Diensten Facility

Facility Makelaar

Begin vandaag met minder kosten en morgen met meer service. BERGENWERKT.EU Facility Makelaar biedt ondersteuning bij het inkoopproces van organisaties. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste leverancier of de administratieve afhandeling? Alles is mogelijk. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

Inkoopservice @sap

De deal is rond, maar de debiteurenadministratie staat in de weg. Geen probleem, wij kunnen u faciliteren met de offerte, opdracht en factuur. Dat doen wij LEAN, en zonder dat we met uw, en ander vreemd geld gaan bankieren en financieren.

Het Nieuwe Werken

Regelmatig handelen wij opdrachten uit bij de klant op locatie. Dit levert tijd, dus winst op. Of het nu gaat om het tijdelijk vervangen van een medewerker of om een specifiek vraagstuk. Frequentie en aantal uren worden in overleg bepaald. Alle varianten zijn bekend bij ons. Door simpele basisafspraken creëren wij een wederzijds gevoel van een prettige samenwerking.

Voorbeelden detachering Facility Engineers:

  • Fullservice bedrijfsverhuizing
  • Bouwbegeleiding nieuw- en verbouw
  • Administratieve werkzaamheden
  • Analyse en rapportage van beleidsdocumenten
  • Analyseren veiligheidsvraagstukken
  • Verbetertrajecten opstellen en desgewenst ondersteunen bij implementatie

Voor meer informatie

06-15000446

g.mons@bergenwerkt.eu