06-53376722

m.mons@bergenwerkt.eu

BERGENWERKT.EU Facility & Safety Engineers kan uw organisatie helpen bij diverse veiligheidsvraagstukken van (A)rbo tot (Z)orgdragen van VCA-certificeringen

Diensten Safety

Arbo = RI&E

Een risico-inventarisatie en -evaluatie is een inventarisatie van de gevaren binnen een bedrijf en heeft betrekking op de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de werknemers. Op basis van deze inventarisatie wordt een risico inschatting gemaakt: de risico-evaluatie. Tot slot wordt er een plan van aanpak opgesteld, waarin onveilige situaties worden benoemd en waarin wordt aangegeven welke maatregelen er moeten worden genomen om risico’s uit te sluiten of te minimaliseren.

BERGENWERKT weet als geen ander dat deze oplossingen en/of maatregelen praktisch en uitvoerbaar moeten zijn en kan u hier zo nodig bij ondersteunen.

Arborichtlijnen

Algemeen gesproken bestaat de wet-en regelgeving in Nederland op het gebied van arbeidsomstandigheden uit:

  • De Arbowet
  • Het Arbobesluit
  • De Arboregeling
  • De Arbobeleidsregels

BERGENWERKT.EU kan u helpen bij het toepassen van deze wet- en regelgeving binnen uw organisatie en u hierbij adviseren en ondersteunen.

Veiligheidskundige

Wij werken met minimaal Operationele VeiligheidsKundige en Middelbaar VeiligheidsKundige specialisten. Specialisten die Veiligheid (safety) ook in het veld hebben geleerd en dit met passie uitdragen! Praktisch en betaalbaar, daarom noemen wij ze Safety Engineers!

VCA

VCA-certificering voor bedrijven.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen.

Steeds meer opdrachtgevers besteden werkzaamheden alleen uit aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Zorg er daarom voor dat uw bedrijf wordt gecertificeerd (VCA*, VCA **, VCA Petrochemie en VCU).

Om in aanmerking te komen voor dit certificaat dient uw bedrijf een aantal zaken te hebben georganiseerd en te hebben geregistreerd. Bergenwerkt Facility & Safety Engineers is de praktische partner om uw bedrijf voor te bereiden op deze certificering. Het certificeren zelf kan ook door ons worden geregeld. Dit gebeurt door een onafhankelijk bedrijf.

Daarna laten wij u niet in steek en staan we klaar om uw VCA-certificaat te onderhouden en te behouden. Wij gebruiken hiervoor GEEN onderhoudscontract.

BHV-trainingen

Wij werken samen met onze BHV-partner die beschikt over een vrachtwagen als een mobiel trainingskamp. Hierdoor kunnen situaties zo realistisch mogelijk worden nagebootst waardoor uw BHV’ers goed worden opgeleid. Uiteraard worden ook de levensreddende handelingen geoefend en wordt er de nodige theorie behandeld.

‘Oefening baart kunst’ is een oud gezegde. Trainingen en onderricht is een prima basis voor de BHV-organisatie.

Bent u geïnteresseerd om in Haarlem of op uw eigen locatie deze training te volgen? Neem dan via het aanvraagformulier trainingen contact met ons op!
Pleister nodig?

Laat uw verbandtrommel dicht, gebruik een pleisterdispenser!

Bedrijfshulpverlening

De BHV’er heeft drie belangrijke taken:

  • Verlenen van EHBO;
  • Beperken en bestrijden van een beginnende brand;
  • Alarmeren en evacueren van iedereen in het gebouw in noodsituaties.

BERGENWERKT richt zich op de kwaliteit en de deskundigheid van de BHV-organisatie. Er zijn namelijk meer manieren om vaardigheden op peil te houden!

Wist u dat?

De werkgever is verplicht om de OR instemming te vragen over:
de beloning, de verzekering en de risico’s voor de BHV’er?

Aanvraagformulier trainingen

Voor meer informatie

06-53376722

m.mons@bergenwerkt.eu